Jazzy dalverseny

A 10 éves 90.9 Jazzy a kezdetektől fontosnak érzi a hazai jazz és a műfaj tehetségeinek támogatását, ezért immár kilencedik alkalommal hirdeti meg Jazzy Dalverseny pályázatát. A megmérettetés célja, hogy tehetséges magyar művészek kapjanak lehetőséget a bemutatkozásra, és hogy támogassuk őket hírnevük, ismertségük építésében. Emellett szeretnénk zenei repertoárunkat olyan új magyar dalokkal bővíteni, amelyek eddig még nem kaptak teret. Az elmúlt évek során már közel 300 ilyen, kifejezetten a Dalversenyre benevezett dal került a repertoárba. A korábban kevésbé ismert művészek mellett a Jazzy rádió játszási listájának állandó szereplői, mint pl.: Peet Project, Zolbert, Kozma Orsi, Fábián Juli & Zoohacker, Group’n’ Swing és még sokan mások is megmérettették már magukat a Dalversenyen.”

Jelentkezési lap

Nyeremények

1. A főnyeremény az első helyezett dalt illeti meg, de az összes olyan pályázott zeneművet, ami a Jazzy zenei világába illeszkedik a zsűri döntése alapján, a rádió a műsorára tűzi, és ezek a zeneművek bekerülnek a játszási listába.

2. A Közönségdíj. A zsűri által kiválasztott 10 legjobb dal közül várjuk a 90.9 Jazzy értő hallgatóit, hogy döntsék el ők, ki legyen 2017. közönségdíjas jazzy dalverseny előadója.

Közönségdíj

Zsűri

Suri Imre – 90.9 Jazzy rádiós műsorvezető
Kovács László –
90.9 Jazzy Rádió programigazgató
György Ákos –
az INTERMEZZO band vezetője, a 2015-ös Dalverseny győztese
Hunka Róbert Zoltán –
producer, a Hunnia Records tulajdonosa
Farkas Zoltán – zenei menedzser, a Beagle Beat Records ügyvezetője

Suri Imre
Kovács László
György Ákos
Hunka Róbert
Farkas Zoltán

Eredményhirdetés

A Jazzy Dalverseny Pályázat hivatalos eredményhirdetése és díjkiosztója 2017. október 14-én a Jazzy Fesztivál eseményen lesz, ahol nagyközönség előtt derül ki, hogy ki az a szerencsés, aki a Jazzy Dalverseny díjat és az értékes nyereményeket hazaviheti! A felejthetetlen élményt a döntős dalok bemutatkozó koncertje garantálja a fesztivál keretein belül.