Jazzy Dalverseny 2018

Jazzy Dalverseny 2018

A 90.9 Jazzy Rádió évről évre fontosnak tartja, hogy támogassa a hazai jazz tehetségeit, így idén már 10. alkalommal hirdetjük meg a Jazzy Dalverseny pályázatot. Az idén jubiláló verseny célja, hogy minél több magyar művésznek adhassunk lehetőséget a bemutatkozásra, ezáltal is támogatva őket hírnevük és ismertségük építésében. Emellett természetesen szeretnénk zenei repertoárunkat is olyan új magyar dalokkal bővíteni, amelyek eddig még nem kaptak teret. Az elmúlt évek során már közel 400 ilyen, kifejezetten a Dalversenyre benevezett dal került a rádió repertoárjába, így a nagyközönség elé.

Idén is várjuk a jazz különböző irányzatait a klasszikusoktól a legfrissebbekig: swing, bebop, smooth-jazz, latin jazz, e-jazz, lounge, jazzfunk, továbbá olyan rokon műfajokat, mint a soul, vagy r’n’b, röviden: a Jazzy Rádió zenei arculatába illeszkedő magyar nyelvű, vagy instrumentális műveket.

Ha van egy dalod, – és szeretnél olyan előadók nyomdokaiba lépni, mint Kamilka & Pesti Sikk, Zolbert, Boggie vagy éppen a Garami Funky Staff – ne habozz, hanem mielőbb küldd el nekünk jelentkezésedet!

Hogyan nevezhetsz?

A versenyre jelentkezni kizárólag elektronikus úton van lehetőség. A jelentkezéseket a dalverseny@jazzy.hu e-mail címre várjuk, az innen letölthető nevezési lap kitöltésével és a pályamű SoundCloud linkjével.

A jelentkezés benyújtásával a pályázó automatikusan elfogadja és tudomásul veszi a pályázati feltételeket.

A pályázati feltételek itt olvashatóak.

 

A pályaművek beérkezési ideje:
2018. július 29. 24:00 CET

 

Nyeremények:

  1. A Fődíj az első helyezett dalt illeti meg, de a 2. és 3. helyezett is értékes nyereményekkel gazdagodik. Valamint, az összes pályázott zeneművet – ami a szakmai zsűri döntése alapján Jazzy zenei világába illeszkedik -, a rádió a műsorára tűzi és bekerülnek a 90.9 Jazzy játszási listájába.
  2. A Közönségdíj. A zsűri által kiválasztott 10 legjobb dal közül a 90.9 Jazzy értő hallgatói döntik el, hogy ki legyen a 10. Jazzy Dalverseny közönségdíjas előadója.

Szakmai zsűri:

Kovács László
a 90.9 Jazzy Rádió programigazgatója, a zsűri elnöke

 

Farkas Zoltán
zenei menedzser, a Beagle Beat Records ügyvezetője

 

László Attila
Liszt díjas gitáros, zeneszerző, Érdemes Művész

 

Suri Imre
90.9 Jazzy Rádió

 

Szűts László
A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) elnöke