VII. Gere Jazz Fesztivál

Írta: on 2018. 05. 31

A villányi Gere Attila Pincészetnél, a Gere Birtokon 2018. június 8-9. között, immár hetedik alkalommal rendezik meg a Gere Jazz Fesztivált.  A minden évben más tematikával rendelkező esemény idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben várja az érdeklődőket.

A Gere család meghívására vendégségbe érkezik az olasz Sirk család, akik a Michelin-csillagos La Subida étterem tulajdonosaiként képviselik az olasz gasztronómiát. Ők a vendéglátóhelyük finomságaiból adnak ízelítőt a fesztiválon. Az ínycsiklandó ételekhez a hétvégén olyan csúcsborokat is nyitnak, mint a Kopar vagy a Solus, amivel igazán feldobják a Jazz Fesztivál nyári estéit.

A minőségi jazz zenéről a Rákfogó zenekar, a Kéknyúl, a Balázs Elemér Group és a Barabás Lőrincz Quartet gondoskodik majd.

A hazai zenészek mellett, szombat este fellép Nicola Conte is, a legjazzesebb tánczene és a legtáncosabb jazz létrehozója, akinek a hamarosan megjelenő új albumáról is hallhatnak dalokat a fesztivál résztvevői.

A mostanra hagyományt teremtett nyári fesztivállal, Gere Attila és családja idén is maradandó élményekkel ajándékozza meg az ezen az exkluzív, olasz hangulatú kerti partin jelenlévő vendégeket.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió

Current track
TITLE
ARTIST

Most hallható:
Peet Project - Funky Guy
Hogy tetszik?
Ismeri a dalt?  
Igen
  |  
Nem
Az Ön neme?  
  |  
Férfi
Köszönjük az értékelést!