A Jó, a Rossz és a Nézhetetlen…

Műsoron:

Megjelölve mint:

Eddig a múltnak szólt a hétlövetű, mostantól a jelennek: A hét mesterlövésze 1000 arra érdemes filmalkotás után most az aktualitásokra irányítja a célkeresztet. A 90.9 Jazzy-n szombatonként 17 és 19 óra között jelentkező A Jó, a Rossz és a Nézhetetlen műsorban elszakadunk a klasszikusoktól, nem a kötelezőket mondatjuk fel, hanem az éppen futó filmek közül válogatunk házi feladatot. És tévedés azt gondolni, hogy ne lehetne találni egy évad alatt közel 40 olyan filmet, ami bevonz a moziba: az elkövetkezendő hónapok felhozatalában akár sztori, kor, színészek, rendező, vagy a gyártó ország alapján szinte minden héten találtunk olyat, amelyben értéket remélünk. És mindig ott fog lebegni a mozi mellett a sorozat-premier, és tévés premierek felé való kinyúlás.

A két évad alatt eddig 268 adásnál járó Önkényes Mérvadó stábja, Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, és mellettük első sorban Csízi Ági és Nyári Gábor műsorvezetésével tartunk közös kulturális emésztést és értelmezést, de a korábbi filmes és ÖM műsorok eddigi vendégszereplőinek látogatása is várható.

Nem leszünk spoiler-mentesek sem. Célunk, hogy megnézhető legyen a film, és kedvet csináljunk, ha azzal értünk egyet. Ugyanakkor rossz módszertan lenne a fordulatokat is ismerve nem feldolgozni a teljes alkotást: emiatt a műsor második felében külön jelezzük azt a pontot, amelytől már azok figyelmére számítunk, akik elmentek megnézni a filmet. Így a kedvcsináló, vagy épp kedv-nemcsináló szépen feldolgozásba fordul át, és vagy díszcsomagolásban tesszük bársonypárnára az eredményt, vagy a frigyláda melletti fadobozban toljuk hátra a 417-edik sorba. Egy biztos, a kézműves-streetfood hétlövetűben szezonális helyi alapanyagokból főzünk hétről hétre. Most azok jönnek, amik mennek.

Eddig a múltnak szólt a hétlövetű, mostantól a jelennek: A hét mesterlövésze 1000 arra érdemes filmalkotás után most az aktualitásokra irányítja a célkeresztet. A 90.9 Jazzy-n szombatonként 17 és 19 óra között jelentkező A jó, a rossz és a nézhetetlen c. műsorban elszakadunk a klasszikusoktól, nem a kötelezőket mondatjuk fel, hanem az éppen futó filmek közül válogatunk házi feladatot. Ezekkel a filmekkel foglalkozunk, mert ezek mennek. És tévedés azt gondolni, hogy ne lehetne találni egy évad alatt közel 40 olyan filmet, ami bevonz a moziba: az elkövetkezendő hónapok felhozatalában akár sztori, kor, színészek, rendező, vagy a gyártó ország alapján szinte minden héten találtunk olyat, amelyben értéket remélünk. És mindig ott fog lebegni a mozi mellett a sorozat-premier, és tévés premierek felé való kinyúlás.


Bővebben

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió

Current track
TITLE
ARTIST

Most hallható:
Több Mint Testőr (ismétlés)
Köszönjük az értékelést!