Jazzy Gourmet Szilveszter 2017

Írta: on 2017. 10. 31

Jó hírünk van azoknak, akik a 90.9 Jazzy Rádióval szeretnék tölteni az év utolsó estéjét, hiszen idén is megrendezzük a Jazzy Gourmet Szilvesztert! Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is a Larus Étterem ad otthont a rendezvénynek, ahol Várvízi Péter séf francia ételkülönlegességei járulnak hozzá a kulináris élvezetekhez. A zenéről a Group’n’ Swing zenekar gondoskodik.

Jegyvásárlás:

a jegy.hu oldalon, vásárláshoz kattintson ide

vagy személyesen a helyszínen a Larus Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Budapest, Csörsz utca 18/B.).
Hétfő-Szombat: 11:30-23:30
Vasárnap: 11:30-17:00

Öltözék – dress code: Laza – elegáns (smart casual)

Programtervezet:

19:00-20:00 –  Kapunyitás, érkezés

20:00-20:10 – Műsorvezetői köszöntő

20:10-21:30 – Vacsora

20:10-21:30 – Pálinkás Gergely – aláfestő gitár élőzene a vacsora alatt

21:30-22:15 – Group’n’Swing zenekar – I. rész

22:15-22:30 – DJ Jazzkovács

22:30-23:15 – Group’n’ Swing zenekar – II. rész

23:15-00.50 – DJ Jazzkovács (közben: éjjeli büfé)

00.50-01:35 – Group’n’Swing zenekar – III. rész

01:35          –  DJ Jazzkovács

VÁRVIZI PÉTER CHEF SZILVESZTERI MENÜJE, 2017. legfontosabb ízei, ételszigetek formájában.

Vendégvárók

Burgonyás és túrós pogácsa

Aszalt szilva baconbe tekerve

Leveles tésztába csavart koktél virsli falatok

Sonkával tekert grissini falatok

Hideg előételek

Csipkebogyóbalzsamos, sütőtökös quinoa saláta

Céklával pácolt lazac, kaporral és rózsaborssal szórva

Almával sült kacsamájterrine, szilveszteri kaláccsal

Marhasonka, parmezánforgácsokkal és rukkolával

Bruschetta falatok

Kecskesajtkrémes, hagymalekváros

Sült körtés-gorgonzolás, mézzel locsolva

Articsókás, spenótos

Levesek

Sültpaprika krémleves, sós mandulás sült hagymával és fekete olívabogyóval

Frankfurti leves

Streetfood sarok

Rák nyárson, ananásszal grillezve, yuzu-s vinaigrettel

Tépett gyömbéres kacsahús, pirított gyozába töltve

Egészben sült marharostélyos (9 kg), BBQ mártással és sült zöldségekkel

Meleg falatok

Zsályás sütőtökös rizottó, extraszűz olívaolajjal sült sárga céklával

Bőrén sült süllő, diókrémmel és spenótos, rozmaringos sárgarépával

Vörösboros kakas, pirított vajas burgonyával

Bárány keletiesen, aszalt sárgabarackkal és sós citrommal, cous-cous-szal

Sörrel locsolgatott malactarja, petrezselymes, szalonnás kelbimbóval

Sajtok világa

Szőlő, házi, kovászolt rozskenyérrel

Sajtok világa – nemzetközi sajtválogatás a világ legjobb sajtjaiból

Desszertek világa

Kókuszos rizsdara puding, feketeribizlivel

Almás, sóskaramellás crumble

Aszaltszilvás kalácsfelfújt, dióval szórva

Gesztenyepüré

„Cukorka”

Csörögefánk, baracklekvárral

Éjfél után

Orjaleves

Zöldséges lencsefőzelék

Klasszikus roppanós virsli, helyben sütött kenyérrel, mustárral és frissen reszelt tormával

Ropogós malachús, birsalmás káposztával

A Szilveszteri jegy tartalma

– Várvízi Péter séf szilveszteri, francia büfévacsora menüje, 2017 legjobb ételeivel, 20:00-23:00-ig

– korlátlan italfogyasztás a rendezvény idején (üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé)

– éjféli büfévacsora, 00:00 és 01:00 között

– zenei program

Parkolás

A személyautóval érkezőknek a Larus Étterem saját, kétszintes mélygarázsában biztosít 24 órás, ingyenes parkolási lehetőséget, a szabad helyek függvényében. Ki- és behajtás a Jagelló út felől.


Olvasás folytatása

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió

Current track
TITLE
ARTIST

Most hallható:
Mrs. Columbo - Lady (Hear Me Tonight)
Hogy tetszett?
Ismeri a dalt?  
Igen
  |  
Nem
Köszönjük az értékelést!