Köszönjük, hogy eljöttetek!

Larus Étterem

Esemény információ
Dátum: 2017. 10. 13
Helyszín: Larus Étterem
Cím: 1124 Budapest,Csörsz utca u. 18/b
Telefon: +36 (1) 799 2480
Részletek

10 évesek lettünk az idén, és ezt szeretnénk megünnepelni kollégákkal, zenész barátokkal, és persze a Kedves Hallgatókkal, akik nélkül nem lennénk sehol. Nem vagyunk babonásak, ezért 2017. október 13-án pénteken este a Larus étteremben gyűlünk össze, ahol – Jazzkovács jóvoltából – együtt hallgatunk meg jópár olyan dalt, melyek nélkül a Jazzy nem is lehetett volna Jazzy. A bemelegítés után a Stereo Swing élő koncertjét táncoljuk végig (aki ott voltak egy éve a Jazzy Maratonon pontosan tudják mekkora buli volt, aki nem azoknak ITT egy kis ízelítő).
Mivel az electro swingre egyszerűen nem lehet ülve maradni, ezért arra számítunk, hogy mindenki ropja majd, és az ünneplők közé érkeznek majd a Jazzy Fesztivál látogatói is, akikkel kiegészülve már nem csak egyszerű szülinapi bulit tartunk, hanem a Fesztivál afterpartyját is.
Akiben marad szusz a Stereo Swing koncert után, az tovább bulizhat Jazzkováccsal és Suri Imrével további funky és soul kedvencekre hajnalig.

Akinek még nincs jegye:

A Jazzy Fesztivál valamely koncertjére ÉS a Jazzy 10 szülinapi bulira való egyidejű jegyvásárlás esetén utóbbira 40%-os kedvezményt biztosítunk.
A rendezvényre történő belépés asztalfoglalást nem tartalmaz, aki biztosra szeretne menni, intézze foglalását a Larus Étteremben az alábbi telefonszámon: (1) 799 2480

 

Jegyvásárlás:
Elővételben: 4.000 Ft
Az esemény napján a helyszínen: 5.000 Ft
Jazzy Fesztivál jeggyel együtt – 2.500 Ft

 


Helyszín

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió

Current track
TITLE
ARTIST

Most hallható:
Bárkányi Móni - Fekete Autó
Hogy tetszik?
Ismeri a dalt?  
Igen
  |  
Nem
Az Ön neme?  
  |  
Férfi
Köszönjük az értékelést!